Work hard, run harder;). Na mijn werk ging ik gelijk door voor een #hardlooprond...


Work hard, run harder;). Na mijn werk ging ik gelijk door voor een #hardlooprondje van 8 k met wat versnellingen. Ik liep niet in een t-shirt, zoals deze foto doet vermoeden, want het was echt koud☃️. Enne Strava heeft een update gehad, de stats zien er anders uit. Maar zijn er nog wel meer dingen veranderd?! Weet jij het? Of gebruik je liever een andere app? Nu nog ff yoga/stretchen en dan is het alweer bijna bedtijd 😴. Sweet dreams 🌙
.
.
.
#instarunners #imoveme #streching #runningclub #asicsrunning #sportygirls #stravaphoto #athletesunfiltered #stravarunning #training💪 #gorun #runningstyle #autumnstyle #trailchix #worldrunners #cardioexercises #yogaeveryday #happytime #love2run #photorunning #runplanet #rennen #darumlaufenwirSource